Special Hinaus Oy

Hinaus Turku – soita 0400 908 015

Hinauspalvelumme päivystää 24/7, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Hinaus Turku on palvelu, jonka takana on lietolainen Special Hinaus Oy. Palvelu turvaa matkasi Varsinais-Suomessa ja Vakka-Suomessa. Jos auto jättää tielle, voit kilauttaa kellonajasta riippumatta numeroon 0400 908 015. Hinaus Turku -palvelu tuo avun ripeästi paikalle, olipa sitten arki tai pyhäpäivä. Jos olet liikkeellä henkilöautolla, kevytkuorma-autolla tai vaikka pakettiautolla, Hinaus Turku auttaa auton korjauksessa tai toimittaa sen luotettavalle korjaamolle.

Luiskahtiko auto liukkaalla ojaan vai tuliko tekninen vika? Ei hätää, ammattitaitoinen apu on puhelinsoiton päässä. Soitto hinauspalveluun riittää, ja asiat ovat ammattitaitoisessa hoidossa. Hinaus Turku vie autosi korjaamolle tai antaa avun jo tien päällä, mikäli se on mahdollista. Jos kyseessä on pieni ongelma kuten renkaan puhkeaminen tai polttoaineen loppuminen, voi matka jatkua korjauksen jälkeen.

Nykyisten autojen tekniikka vaatii korjaajaltaan tietoa ja taitoa, joten jos auto sammuu tielle, kannattaa kääntyä autoalan ammattilaisen puoleen. Jo väärin annettu apuvirta voi pahentaa ongelmia, ellei tiedä, mitä tekee. Hinaus Turku ymmärtää autojen ongelmat ja tarjoaa avun tarvittaessa.

Ongelma ei tule kello kaulassa

Tyypillinen tunnelma tien päällä ongelman kohdatessa on ensin vähän epävarma ja jopa hätääntynyt. Suunnitelmat ovat menossa pahasti pieleen, ja sovittuja asioita pitää siirtää. Siinä kiireessä ei välttämättä edes muista, mitä vakuutuksia on voimassa ja mitä ne korvaavat. Riittää kun muistat yhden puhelinnumeron 0400 908 015 ja soitat siihen. Hinaus Turku antaa avun ja kertoo asioiden etenemisen jo puhelimessa. Yritys tekee yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa ja on helpottavaa, kun asian voi jättää ammattilaisen käsiin.

Hinaus Turku tekee tarvittavat asiat ja tarjoaa avun, kun soitat tien päältä, rikkinäisen auton vierestä. Puhjennut rengas voidaan korjata nopeastikin tai auto voidaan tarvittaessa toimittaa rengasliikkeeseen. Voit saada polttoainetta, jotta matkasi voi jatkua lähimmälle huoltoasemalle. Isomman ongelman sattuessa kohdalle Hinaus Turku nostaa autosi ojasta tai hinaa rikkoontuneen auton sovitulle korjaamolle. Apu on aina nopeaa, luotettavaa ja ammattitaitoista.

Apua löytyy myös jälkiselvittelyissä, kun haetaan korvauksia vakuutusyhtiöltä. Jos vakuutuksesi korvaa hinauspalvelun tai autopalvelun, autamme papereiden täyttämisessä.

Ihmisläheistä palvelua

Emme jätä ihmistäkään tien varteen. Auton lisäksi huolehditaan myös kuljettajan ja matkustajien matkan turvaamisesta. Paras palvelu ja nuorekas ote asioihin löytyvät aidosta palvelunhalusta ja ihmisistä välittämisestä. Hinauspalvelu Turku ymmärtää nopeuden merkityksen, kun tien päällä on ongelmia. Harvoin auto jättää tielle silloin kun kesä on kauneimmillaan eikä ole kiirettä mihinkään. Huonossa säässä ja kiireessä nopeus ja palvelunhalu ratkaisevat. Hinaus Turku tekee kaikkensa, jotta autosi saadaan kuntoon ja pääset määränpäähäsi.

Varaudu jo ennalta ja tallenna matkapuhelimeesi ja autoosi tärkeä numero: Hinaus Turku, 24/7, puhelin 0400 908 015.

Teemme yhteistyötä seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: