Special Hinaus Oy

Hinausauto Turku

Hinausautomme Turussa päivystää 24/7, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä

Hinausauto Turku on lietolaisen Special Hinaus Oy:n tuottama palvelu, jolla turvaat automatkasi Varsinais-Suomessa ja Vakka-Suomessa. Jos autosi jättää sinut tielle, voit soittaa mihin kellonaikaan tahansa numeroon 0400 908 015. Apu tulee nopeasti, olipa sitten arki tai pyhäpäivä. Hinausauto Turku auttaa ja pystyy hinaamaan henkilöautojen lisäksi myös kevyet kuorma-autot, tila-autot ja pakettiautot.

Ongelmissa auttava hinausauto on aina lähelläsi, kun tarvitset apua. Luiskahtiko auto liukkaalla ojaan vai tuliko tekninen vika? Saat avun yhdellä puhelinsoitolla. Yhteydenotto hinauspalveluun riittää, ja asiat ovat hyvissä käsissä. Hinausauto Turku hinaa autosi korjaamolle tai antaa tarvittavan avun suoraan tien päällä, jos kyseessä on pieni ongelma kuten polttoaineen loppuminen tai vaikkapa rengasrikko.

Nykyautojen elektroniikka ja monimutkaiset laitteet ajotietokoneineen vaativat korjaajaltaan ammattitaitoa, joten auton sammuessa tielle kannattaa soittaa pätevälle osaajalle. Jo väärin annettu apuvirta voi rikkoa elektroniikkaa pahemmin. Hinausauto Turku ymmärtää autojen tekniikan ja tarjoaa osaavan ja ripeän avun sinulle ja autollesi.

Matka voi keskeytyä koska tahansa

Ennalta arvaamaton vika autossa aiheuttaa helposti epävarmuutta ja jopa hätäännystä. Auton kuljettaja ei välttämättä muista, mitä vakuutuksia on voimassa ja korvaavatko ne hinauksen. Jos et tiedä, mitä ensimmäiseksi pitäisi tehdä, riittää kun muistat yhden puhelinnumeron 0400 908 015 ja soitat siihen. Hinausauto Turku antaa avun ja opastaa jo puhelimessa. On helpottavaa, kun asian voi jättää luotettavan osaajan hoidettavaksi ja tietää että matkasi jatkuminen on ammattitaitoisissa käsissä. Hinausauto Turku hoitaa tilanteen silloin kun soitat tieltä, rikkinäisen auton vierestä. Puhjennut rengas voidaan vaihtaa tai auto voidaan tarvittaessa kuljettaa rengasliikkeeseen. Tarvittaessa voit saada myös polttoainetta, jolloin matka voi jatkua lähimmälle huoltoasemalle tankkaamaan. Isomman ongelman kohdatessa Hinausauto Turku auttaa autosi ojasta tai toimittaa särkyneen auton sovitulle korjaamolle. Apu tulee aina nopeasti ja luotettavasti.

Autamme myös jälkiselvittelyissä. Jos vakuutuksesi korvaa hinauspalvelun tai autopalvelun, Special Hinaus auttaa kaavakkeiden täyttämisessä ja sopivan huoltokorjaamon löytämisessä. Palvelulla on kattava yhteistyöverkosto eri korjaamoiden ja rengasliikkeiden kanssa, joten autosi saa aina apua.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Hinausauto Turku – palvelu ei jätä ihmistäkään tien varteen. Auton lisäksi huolehditaan myös kuljettajan ja matkustajien matkan jatkumisesta. Jos koti on korjaamomatkan varrella, pääset suoraan kotiin. Hinausauto Turku -palvelun nuorekas mutta ymmärtävä ote asioihin löytyvät aidosta palvelunhalusta ja ihmisistä huolehtimisesta. Hinauspalvelu ymmärtää, että avun on tultava nopeasti kun tien päällä tapahtuu epämiellyttäviä asioita. Yleensähän auto toimii moitteettomasti silloin kun kesä on kauneimmillaan eikä ole kiirettä mihinkään. Huonossa säässä ja kiireessä nopeus ja palvelun laatu ratkaisevat. Hinausauto Turku tekee kaikkensa, jotta autosi saadaan kuntoon ja pääset sinne, minne olitkin menossa.

Varaudu jo ennalta ja tallenna matkapuhelimeesi ja autoosi tärkeä numero: Hinausauto Turku, 24/7, puhelin 0400 908 015.

Teemme yhteistyötä seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: