Special Hinaus Oy

Hinauspalvelu Turku

Hinauspalvelumme päivystää 24/7 sekä Turussa että alueen lähikunnissa

Hinauspalvelu Turku on lietolaisen Special Hinaus Oy:n tuottama palvelu, joka turvaa matkasi Varsinais-Suomessa. Kun auto jättää tielle syystä tai toisesta, voit soittaa koska tahansa numeroon 0400 908 015 ja saat avun paikalle. Oletpa sitten liikkeellä henkilöautolla, kevytkuorma-autolla tai isommallakin taksilla, Hinauspalvelu Turku auttaa jatkamaan matkaasi.

Palvelu on lähelläsi ja auttaa ongelmissa. Luiskahtiko auto ojaan vai tuliko tekninen vika? Ei hätää, apu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Yhteyden otto hinauspalveluun riittää, ja asiat ovat luotettavassa hoidossa. Hinauspalvelu Turku hinaa autosi korjaamolle tai antaa avun jo tien päällä, mikäli kyseessä on pikkuongelma kuten renkaan puhkeaminen tai polttoaineen loppuminen.

Nykyisten autojen elektroniikka on herkkää ja mutkikasta, joten jos auto sammuu tielle, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Pelkästään väärin annettu apuvirta voi pahentaa ongelmia, ellei tiedä, mitä tekee. Hinauspalvelu Turku osaa alansa ja pystyy tarjoamaan ammattitaitoisen ja nopean avun.

Hinauspalvelua ympäri vuorokaudenHinauspalvelua ympäri vuorokauden

Näin varaudut ongelmiin

Kun tien päällä tulee ongelmia, muuttuu tunnelma nopeasti epävarmaksi ja hätääntyneeksi. Auton kuljettaja ei välttämättä muista, mitä vakuutuksia on voimassa ja mitä nyt pitäisi ensimmäiseksi tehdä. Riittää kun muistat yhden puhelinnumeron 0400 908 015 ja soitat siihen. Hinauspalvelu Turku antaa avun ja kertoo asioiden etenemisen jo puhelimessa. On helpottavaa, kun asian voi jättää ammattilaisen käsiin ja tietää että asia on hoidossa. Hinauspalvelu Turku tietää oikeat toimenpiteet silloin kun soitat tien päältä, rikkinäisen auton vierestä. Puhjennut rengas voidaan korjata nopeastikin tai auto voidaan tarvittaessa toimittaa rengasliikkeeseen. tarvittaessa voit saada polttoainetta, jotta matkasi voi jatkua lähimmälle huoltoasemalle. Isomman ongelman sattuessa kohdalle Hinauspalvelu Turku nostaa autosi ojasta tai hinaa rikkoontuneen auton sovitulle korjaamolle. Avun saat nopeasti ja luotettavasti.

Hinauspalvelu Turku auttaa myös jälkiselvittelyissä. Jos vakuutuksesi korvaa hinauspalvelun tai autopalvelun, palvelu auttaa papereiden täyttämisessä ja oikean korjaamon löytämisessä. Special Hinauksella on laaja yhteistyöverkosto eri korjaamoiden ja rengasliikkeiden kanssa, joten autosi saa oikean avun.

Ammattimaista ja ystävällistä palvelua

Meillä ihmisiä ei jätetä tien varteen. Henkilökuntamme huolehtii myös siitä, että kuljettaja ja matkustajat pääsevät jatkamaan matkaansa turvallisesti eteenpäin. Paras palvelu ja nuorekas ote asioihin löytyvät aidosta palvelunhalusta ja ihmisistä välittämisestä. Hinauspalvelu Turku ymmärtää nopeuden merkityksen, kun tien päällä on ongelmia. Harvoin auto jättää tielle silloin kun kesä on kauneimmillaan eikä ole kiirettä mihinkään. Sään ollessa huono, nopeasti saatava apu on kriittisen tärkeää. Hinauspalvelu Turku tekee aina kaikkensa, jotta asiakas pääsisi jatkamaan matkaansa mahdollisimman nopeasti.

Voit varautua jo ennalta tien päällä tapahtuviin ongelmiin, tallentamalla matkapuhelimeesi numeron: Hinauspalvelu Turku palvelee 24/7, puhelin 0400 908 015.

Ajoneuvovakuutuksesi kattaessa hinauspalvelut, huolehdimme korvauksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi.

Teemme yhteistyötä seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: